дом Култура Рестарт на ТВ „Шумен”

Рестарт на ТВ „Шумен”

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Пълно обновление на ТВ „Шумен” обеща новият й директор инж. Даниел Малев на заседанието на Постоянната комисия по култура. Започва се от системата за предаване на сигнала, след това ще бъде обновено и студиото, за което ще бъдат закупени роботизирани камери и нов пулт. Инвестицията ще е в размер между 30 000 лв. и 35 000 лв. Други роботизирани камери ще бъдат монтирани в сесийната зала на Община Шумен. Предвижда се да се закупят и две камери за репортажи и пулт за смесване на директно излъчване и студийно предаване. Техническият екип ще бъде обучен за работа с новата техника. Общата инвестиция възлиза на 70 000 лв. Към момента ръководството на медията вече преговаря с оператор за закупуване на модерното оборудване.
Предвижда се и нова програмна схема с нови предавания. Ще има магазинно предаване в понеделник, политическо предаване в петък, предаване, обърнато към младите хора, което ще бъде заснимано с телефони от млади автори. Ще има и много директни включвания.
Новият директор предвижда промени и в рекламната стратегия на Телевизията. Тя вече ще се предлага в сайта и Фейсбук страницата на ТВ „Шумен”. Предстои промяна на дизайна на сайта на Телевизията.
Малев обаче бе категоричен, че ще направи възможното да запази сегашния екип на медията.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор от Нови пазар катастрофира в Търговище
Следваща статияСдружение предлага да монтира 55-метров кръст на Платото

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here