дом Политика Рашков отговори: Не знам за никаква призовка, дал съм картбланш на разследващите

Рашков отговори: Не знам за никаква призовка, дал съм картбланш на разследващите

0
ДЯЛ

„Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов“.
Така отговори служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков след като експремиерът Бойко Борисов съобщи по време на брифинг днес, че Рашков му е изпратил призовка да се яви на разпит в четвъртък в ГД „Национална полиция“.
„Многократно съм казвал, че това ще го реши разследващият екип. Дал съм пълен картбланш на тези служители да си вършат задълженията по съвест и закон“, добави Рашков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПриемат предложения на граждани към Плана за интегрирано развитие на Шумен
Следваща статияСлави отговори на обвиненията към проекта му за правителство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here