дом Общество „Разчистиха“ улици и тротоари от 230 автомобила, излезли от употреба

„Разчистиха“ улици и тротоари от 230 автомобила, излезли от употреба

0
ДЯЛ

През 2017 година от държавни и общински терени в Шумен и селата са премахнати над 230 автомобила. В този период от време са образувани други 68 процедури по принудително премахване на такива автомобили, като 13 от тях са транспортирани до център за разкомплектоване след издадени и влезли в сила заповеди на кмета на община Шумен. За откриването на местонахождението на такива автомобили голямо съдействие оказват и гражданите, които подават сигнали. След получаване на сигналите, същите се проверяват и в случай, че се потвърдят, се предприемат необходимите действия.
Според гл. инспектор Борислав Станев изоставените по улиците на Шумен автомобили не намаляват. Всеки ден се появяват коли, които излизат от употреба. Той отново припомни какъв е редът за доброволно предаване на автомобила. Собственикът на такава кола може да се свърже с лицензирана за това фирма и да се договарят за цената, която ще получи за излезлия от употреба автомобил. Фирмата издава документ и заедно с него и регистрационните табели, се дават в КАТ.
Борислав Станев съобщи, че инспекторите са реагирали на повече от 215 сигнала, които са били подадени на денонощния телефон 054/ 857 677, на телефон 112 и писмено в деловодството на Общината, като са предприели необходимите действия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 1 300 акта за нарушения са съставени през 2017 година
Следваща статияДобрата новина: Улица „Марица” светна!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here