дом Общество Разследван е ученик, предлагал цигара с марихуана на съученичка

Разследван е ученик, предлагал цигара с марихуана на съученичка

0
ДЯЛ

Районното управление на МВР във Велики Преслав е разследвало случай, когато ученик е предлагал на своя съученичка да пуши цигара с марихуана. Това се е случило миналата година в двора на училището, става ясно от Отчет за изпълнението на Общинска програма за закрила на детето.
Проверката е приключила с мнение за образуване на възпитателно дело срещу непълнолетния извършител и налагане на възпитателни мерки.
Преписката е внесена в Районна прокуратура Велики Преслав.
Според експертите, изготвили програмата, е необходимо да се търсят ефективни методи и средства за диагностика на наркоманийната зависимост сред подрастващите.
Препоръчва се в училищата да се провеждат анкети сред учениците, за да се определи нагласата им към наркоманиите като цяло. Както и да се изследват факторите, които биха повлияли върху нагласата им за употреба на наркотични вещества.
Снимка: Pixabay
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБЧК започва раздаване на хранителните помощи по Програмата на ЕС
Следваща статияГюнай Тефиков е новият лидер на ДПС в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here