дом Криминале Разкриха 21-годишен крадец на агне, върнаха животинчето на стопанина му

Разкриха 21-годишен крадец на агне, върнаха животинчето на стопанина му

0
ДЯЛ

21-годишен пък откраднал агне от имот на 79-годишен в село Пет могили. По данни на собственика кражбата станала на 4 срещу 5 юли, съобщиха от полицията.
Апашът минал през незаключена врата, проникнал в двора на частен имот на ул.“Хаджи Димитър“ и извършил кражба на около 35-килограмово агне.
Извършителят е установен, агнето е върнато на собственика му. За извършено престъпление по чл. 194 ал. 1 от НК е започната проверка по заявителски материал.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш влезе в чужд апартамент, тръгна си с 110 гр златни накити
Следваща статияСръчен сви мобилния телефон на дама, докато пазарува

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here