дом Здраве Първи случай на COVID-19 в община Каспичан

Първи случай на COVID-19 в община Каспичан

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Първи случай на COVID-19 е установен в община Каспичан. Това е 61-годишен мъж от село Кюлевча. Той е хоспитализиран в МБАЛ-Шумен. Това е последният четвърти пациент, който е приет с вируса в областната болница. Положителната проба на мъжа е от 30 март. Съпругата му е поставена под домашна карантина. Това съобщи кметът на общината Милена Недева. В обръщение към жителите на региона тя призова всички да спазват наложените ограничения.
Към този момент в община Каспичан под задължителна домашна карантина са поставени 58 души. За 10 от тях тя вече е изтекла.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачно и хладно
Следваща статия449 са установените с COVID-19 у нас

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here