дом Политика Промени в бюджета и референдума в Мадара ще обсъжда Общински съвет-Шумен

Промени в бюджета и референдума в Мадара ще обсъжда Общински съвет-Шумен

0
ДЯЛ

Докладна записка за текущи промени в бюджета е част от дневния ред на редовното месечно заседание на Общински съвет-Шумен, който беше приет днес от Консултативния съвет.
Съветниците ще обсъдят отново и провеждането на местен референдум с въпрос „Съгласни ли сте с. Мадара да се отдели от община Шумен и да се присъедини към съседната община Каспичан?”. Ще бъде гласувано и предложението на кмета на с. Мадара 100% от приходите от продажба на два имота в селото да се върнат под формата на капиталова инвестиция.
Съветниците ще направят и промени в състава на две постояни комисии – по „Бюджет и финанси” и „Правна и опазване на обществения ред”, както и в състава на комисията за избор на обществен посредник.
Заседанието на Общински съвет-Шумен ще се проведе на 28 юли в зала „Проф. Венета Вичева”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФутболните клубове „Волов” и „Шумен 2007” се обединяват
Следваща статия„Зелени коридори” за ваксиниране срещу COVID-19 през седмицата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here