дом Общество Продължава търсенето на учители в областта

Продължава търсенето на учители в областта

1
ДЯЛ

Въпреки, че новата учебна година започна, все още в някои училища търсят преподаватели. Според РУО-Шумен, свободните позиции до момента са около 8.
Детска градина „Радост“ намираща се в село Пет Могили също търси учител към този момент. Крайният срок за подаване на документите е 28 юни 2018 година.
В СУ „Васил Левски“ в Нови пазар се търси Главен счетоводител – 1/2 щат, срокът за кандидатстване е до 29 септември.
Основно училище „Христо Смирненски“ в Ясенково търси Лектор по Човекът и природата в 5 и 6 клас – 170 часа) и Химия и опазване на околната среда в 7 клас – 51 час. Крайният срок за подаване на документите е 29 септември.В Каспичан пък се търси Учител по информатика и информационни технологии, а срокът е до 5 октомври.
В Шумен до 15 декември в Начално училище „Княз Борис І“ се търсят ресурсен учител – 1 щ. ресурсен учител – 0,5 щ. и училищен психолог – 0,5 щ
В учебното заведение в село Живково също до 15 декември се набират кандидати за психолог – 1/2 щат. Средно училище „Никола Йонков Вапцаров“ в село Венец има нужда от учител по информационни технологии.Срокът е до 26 юни 2018 година. Обединено училище „Панайот Волов“ в село Тодор Икономов търси учител по немски език. Крайният срок за подаване на документите е 30 юли догодина. Всеки, който желае може да подаде документи на място в съответното учебно заведение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСкандал: Общинските съветници в Никола Козлево отказаха да помогнат на Община Кресна с 3000 лева
Следваща статияШУ се включва в Наблюдателна кампания за търсене на астероиди

1 коментар

  1. В Нови пазар няма СУ „Христо Ботев“! Има 2 средни училища. Едното СУ е „Васил Левски“, а другото – „Хан Исперих“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here