дом Общество Продават на търг фабрика за паркет в Нови пазар

Продават на търг фабрика за паркет в Нови пазар

0
ДЯЛ

Фабрика за паркет в Нови пазар се продава на търг от частен съдебен изпълнител. Началната тръжна цена е 342 000 лева.
Продават се само сградите на фабриката и правото на строеж. Поземленият имот не е обект на търга.
Предприятието се намира на улица „Цар Освободител“ № 39. На терена са разположени 6 сгради. В северозападната част на парцела е разположен цех за паркетни настилки. Той граничи с административна сграда, на чийто приземен етаж са разположени парокотелно, подготвително помещение, машинно, лакозаливно, опаковачно помещение и сервизни помещения.
Първата и втората сграда са със стоманобетонови колони, покриви от ЛТ ламарина. Имат 3 производствени помещения и коридор. Изградена е аспирация, вентилация, електроинсталация. Сградите са функционално свързани. Няма санитарен възел.

Третата сграда е със стоманобетонови колони и пояси. Покривът е от ламарина, има окачен таван. В помещението са изградени 9 сушилни камери за дървен материал. Всяка камера е оборудвана с отоплителна инсталация на пара и два вентилатора. Има обособено и парокотелно помещение. Котелът за пара е тухлена зидария с камера за изгаряне на дървени опилки. Има монтиран котел за пара тип ПКМ. В сградата са монтирани и бункери за дървесни опилки.
Четвъртата сграда е метална сглобяема конструкция. С метални колони монтирани върху стоманобетонови основи. Стените са тухлена зидария и стъклени профили. В сградата са обособени работилница, санитарни възли, битови помещения. Подът на постройката е от бетон. Има окачен таван, аспирация, отоплителна инсталация на пара, метална дограма и три метални врати. Обособени са 2 офиса.

Административната сграда е монолитна на два етажа, с тухлени сени с вътрешна и външна мазилка. На първия етаж са разположени предверие, битови помещения, санитарни възли. Има вътрешно стълбище за втория етаж. На второто ниво има коридор, 5 стаи, санитарните възли са облицовани с теракот и фаянс, дограмата е дървена.
Обектът разполага и с трафопост с ниско и високо тяло. Помещението е с монолитни тухлени стени. Покривът е плоча от стоманобетон, подът е от бетон, дограмата е метална.
Фабриката е с ипотека към банка, възбрана от НАП и възбрана по съдебно дело.
Гаранцията за участие в търга е 10% от първоначалната обявена цена.
Оферти за участие в търга се приемат от 12 май до 12 юни в Районния съд в Нови пазар.
Желаещите могат да огледат имота всеки вторник и четвъртък от 9.30 до 11 часа.
Ценовите предложения ще бъдат отворени в 9 часа в сградата на Районния съд в Нови пазар.
Снимки: sales.bcpea.org
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЩе има ли Велики Преслав най-после вестник?
Следваща статияОчакват ни облаци и дъжд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here