дом Наблюдател Прогнозата: Нахлува студен въздух, ще вали и прегърми

Прогнозата: Нахлува студен въздух, ще вали и прегърми

1
ДЯЛ

Днес времето в област Шумен ще остане предимно слънчево и топло, максималните температури ще бъдат до 33 градуса. Това съобщиха за 24shumen.com от Хидрометеорологичната станция в града.
В понеделник ще нахлуе студен въздух, облачността ще се увеличи, вятърът ще се усили и живакът в термометрите ще се понижи с няколко градуса. Максималните температури няма да надвишават 29 градуса. Има голяма вероятности да превали още в първия ден от новата седмица.
Във вторник ще бъде предимно облачно, ще духа слаб, умерен вятър. На много места ще вали и прегърми. Температурите ще паднат до 24 градуса.
Съществена промяна на времето не се очаква и в сряда, когато отново има вероятност от валежи и слаб до умерен вятър.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен на две морета! Най-хубавият гръцки плаж vs родното Черноморие
Следваща статияСговорна дружинка… коси градинки в “Мътница”

1 коментар

  1. Have you ever thought about including a little bit more than just
    your articles? I mean, what you say is valuable and all.

    However imagine if you added some great photos or video clips to give your posts more,
    „pop“! Your content is excellent but with images and video clips, this website could undeniably be one of
    the greatest in its field. Very good blog!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here