дом Криминале При съседите: Задържаха в ареста врачка, разваляла „любовна магия“

При съседите: Задържаха в ареста врачка, разваляла „любовна магия“

0
ДЯЛ

31-годишната Румяна Г., привлечена като обвиняема от Районната прокуратура във Варна за измама и задържана до 72 часа, от днес е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“ с определение на Варненския районен съд. Това съобщиха от Апелативната прокуратура в морската столица.
В периода от 15 до 22 април тази година в условията на продължавано престъпление по член 209, ал. 1 от НК, 39-годишната обвиняема възбудила у варненка заблуждението, че ще й развали любовна магия. Така успяла да причини имотна измама на потърпевшата жена. Деянието на Румяна, която е неграмотна, се отличава с висока степен на обществена опасност, а извършването му – с дързост.
Според наблюдаващия делото прокурор от Районната прокуратура във Варна е съществувала опасност обвиняемата да се укрие, за да осуети наказателната репресия спрямо нея. Така било аргументирано искането на прокуратурата до Варненския районен съд врачката да остане в ареста с мярка за неотклонение „Задържане под стража“ след изтичане на 72-часовото задържане.
Определението на Варненския районен съд, с което днес е взета най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо врачката от Игнатиево – задържане под стража, подлежи на въззивна проверка на Варненския окръжен съд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия14 непълнолетни момичета са се омъжили в областта, булките пенсионерки са 8
Следваща статияКомисията по икономическа политика одобри мерки за справяне с последиците от COVID-19 кризата в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here