дом Общество При ограничителни мерки се възстановява дейността и на Административен съд-Шумен

При ограничителни мерки се възстановява дейността и на Административен съд-Шумен

0
ДЯЛ

Със заповеди на Председателя на Административен съд (АС) в Шумен се въвеждат правила, при които ще протича дейността на съда в условията на извънредна епидемична обстановка.
Общите части на сградата и помещенията, в които се приемат и обслужват граждани се дезинфекцират по четири пъти на ден и се осигуряват необходимите предпазни средства на всички работещи в АС, съобщиха от пресцентъра.
На входа на съдебната сграда на Административен съд Шумен се поставят дезинфектанти за гражданите, които задължително преди влизане в сградата, следва да ги използват.
В сградата на съда се допускат само страни, техните представители и други лица, участващи в процеса по конкретно дело, задължително снабдени с маски или друго предпазно средство, както и с ръкавици.
В сградата на съда се допускат страните, техните представители или други лица, участващи в процеса пет минути преди часа на откритото съдебно заседание и по поредност на делата, като останалите изчакват пред сградата на Административен съд Шумен. До съдебните зали се допускат само страните, техните представители и други лица, участващи в процеса по конкретното за разглеждане дело.
Определя се времеви диапазон за справки по дела в сградата на съда – от 9.00 часа до 12.00 часа и от 14.00 часа до 17.00 часа. Извън посочените часове, справки по делата могат да се извършват само по телефон или по електронната поща на съда. При извършване на справки в сградата на съда се допускат едновременно до две лица, като останалите изчакват пред сградата на Административен съд Шумен.
Указва се на страните и техните процесуални представители да извършват справки по делата преимуществено по телефоните, обявени на интернет страницата на съда, включително и по електронната поща на съда, като адресът е посочен на интернет страницата на съда.
Справки по делата могат да се извършват и чрез Единния портал за електронно правосъдие, съдържащ пълно електронно копие от конкретното дело.
Копия от заповедите са поставени на входа на сградата на АС, на информационните табла в сградата на съда и на интернет страницата на съда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБезводие мъчи жителите на Ивански от дни
Следваща статияПредложение: Да се закупи специализиран автомобил за извозване на зелени отпадъци във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here