дом Общество Приютът за животни в Шумен има спешна нужда от помощ

Приютът за животни в Шумен има спешна нужда от помощ

0
ДЯЛ

Приютът за бездомни кучета се обърна към шуменци с молба за помощ. Този път от кастрационния център имат нужда от ваксини за своите питомци.
Както знаем, имунизациите опазват домашените любимци здрави и в кондиция, а също така са безболезнени за животните. Ваксинациите стимулират имунната система да произвеждат антитела, за да предотварти сътветните заболявания. За някои ваксини е нужно еднократно инжектиране, но при други за оптимална защита се налага серия, но несъмнено ваксинациите са задължителни. Това е причината от приюта да отправят призив за доброволни дарения под формата на ваксини, dp, DHP, DHPPi LR, L. Това са така наречените Първа, Втора и Трета ваксинация.
От ръководството на сдружението стопанисващо приюта, отправят благодарности към всички, които вече са дарили хранителни продукти за малките опашатковци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКвартал „Макак” и Новопазарски села без ток в петък
Следваща статияДискусията: Тарикати, истинска сила, бъдещето на България?… Как пък в чужбина им се получават нещата, а у нас – не?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here