дом Общество Премахват опасни тополи на „Съединение“, част от улицата е затворена за движение

Премахват опасни тополи на „Съединение“, част от улицата е затворена за движение

2
ДЯЛ

Продължава премахването на опасни клони и дървета в областния град. В момента ул.“Съединение“ над закусвалня Руше-2 е затворена за движение.
Както вече писахме, там има опасно високи тополи, чието отстраняване е трудно и рисковано. В момента се премахват клоните, след което ще се пристъпи към рязането на самите дървета.
Промяната на движението в участъка е сигнализирана с  ограничителни ленти и конуси.
В организацията на място в помощ на гражданите и на шофьорите се включат инспектори от Общинската администрация от направлението по екология. Те следят и за почистването на района след приключване на работа.
Временната организация е създадена със съдействието и на служители от ОД на МВР.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАтаката продължава: Ало измамници не спират да тормозят хората за пари
Следваща статияСтудентка в „Кембридж“ избра за летния си стаж правния отдел на СИДП

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не се спряха с рязането на дървета. Не стига, че гора нямаме, а в градът ни само бетон, дупки и мръсотия.

  2. Само се отстраняват безпощадно-не се забелязва залесяване -а то струва пари…а и на кой ли е нужно….простотията българска.А и зима иде-коя ли кметски приближена фирма ще се облажи от отпадъка…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here