дом Политика Президентът Румен Радев: Сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко

Президентът Румен Радев: Сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко

0
ДЯЛ

Президентът Румен Радев заяви днес, че очакванията към служебния кабинет са огромни. Държавният глава не назова името на човека, който ще оглави служебното правителство.
„Въпрос на баланс е да се намери най-добрият екип. Служебният премиер ще е българин, мъж”, заяви Радев след поднасяне на венец пред Паметника на незнайния войн в София по случай 76 години от победата над нацистка Германия. Президентът каза още, че ще направи всичко възможно по най-бързия начин да има служебно правителство в сроковете според Конституцията.
Относно евентуален вот в първите дни на юли държавният глава каза: „На 4 юли категорично не можем, няма такава ЦИК, която да се справи с това предизвикателство, а и нарушаваме всякакви хронограми”.
„Сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко. По-скъпо от избори, по-скъпо от харчовете за Народно събрание. Тя е в огромни размери и с нея трябва да се борим”, уточни президентът. Това заяви Румен Радев в коментар на думите от вчера на премиера в оставка Бойко Борисов, че 45-ия парламент струва по 19 милиона на ден.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСедем училища участваха в лекоатлетическата щафета „Европа” в Шумен
Следваща статияХандбалистите на „Шумен-61” са новите шампиони на България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here