дом Криминале По два-трима, но всеки ден: Неправоспособни джиткат с нерегистрирани мотопеди

По два-трима, но всеки ден: Неправоспособни джиткат с нерегистрирани мотопеди

0
ДЯЛ

Двама неправоспособни водачи са установени да управляват нерегистрирани мотопеди.
Около 11 часа вчера на ул.“Аврора“ в село Тушовица за проверка бил спрян водач на мотопед с неустановена марка и модел. 17-годишният водач бил неправоспособен, а мотопедът не бил регистриран по надлежния ред. Започнато е бързо производство.
Около 14.30 часа вчера полицейски служители от районното управление във Велики Преслав спрели за проверка в село Нова бяла река водач на мотопед без марка и модел. 17-годишният бил неправоспособен, а превозното средство не било регистрирано по надлежния ред в Република България. За престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК е започнато бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожар изпепели 85 декара посеви с пшеница, горяха и сухи треви в региона
Следваща статияНямат страх от закона! Двама с отнети книжки пак седнаха зад волана

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here