дом Общество Почина бизнесменът Николай Йонков

Почина бизнесменът Николай Йонков

0
ДЯЛ

След продължително и тежко боледуване почина бизнесменът Николай Йонков, съобщиха негови близки.
През последната година той се лекуваше в Германия от тежко онкологично заболяване. Преди известно време се почувствал по-добре и се завърна в родния си град Шумен, където живееше със семейството си. В петък настъпило влошаване на състоянието му и бил откаран във варненска болница, където по-късно е починал.
Йонков има съпруга и две големи деца – дъщеря и син, които се очаква да поемат бизнеса му. Той бе собственик и на хотел „Разград”, Гранд хотел „Шумен”, Гранд хотел „Рига” в Русе и хотел „Мадара”.както и на новинарски уеб сайт.
Николай Йонков е носител на множество престижни отличия в сферата на хотелиерството и ресторантьорството.
Йонков ще бъде погребан в родния Шумен. Поклонението е днес, 21.06., от 11 ч. в църквата до хотел „Шумен“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Любомир Христов връчи удостоверения на санираните блокове, хората – доволни от направеното
Следваща статияСелянин подкара нерегистриран мотопед, спряха го

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here