дом Криминале Полицията издирва 49-годишен мъж, в неизвестност от сряда

Полицията издирва 49-годишен мъж, в неизвестност от сряда

0
ДЯЛ

ОДМВР – Шумен издирва по молба на близките му Филип Кънев Демирев на 49 години. Мъжът е роден в град Добрич, но от години живее в Шумен. На 24 юни около 19.30 часа е бил пред пощата в кв. „Тракия“. Оттогава е в неизвестност. Обут е с черен панталон, носи бяла тениска и черно-червен елек. Обут е бил с черни маратонки. Висок е около 1,70 см., говори трудно и не се ориентира в обстановката добре. Има белег на носа и татуировка на лявата китка.
От полицията молят всички, които имат информация за местонахождението му да подадат сигнал на телефон 112 или да съобщят в близкото полицейско управление.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетири училища в Шумен – детективи на европейски проекти
Следваща статияЛетните концерти на открито в Шумен продължават

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here