дом Криминале Полицейска акция: Шестима „изгоряха” заради нелегален тютюн

Полицейска акция: Шестима „изгоряха” заради нелегален тютюн

1
ДЯЛ

Полицията в общините Каспичан и Нови пазар проведе специализирана операция за противодействие на престъпленията с акцизни стоки. В хода й са намерени и иззети общо 6,350 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол. Нелегалната стока е намерена в домовете на 6-ма души. От дома на 68-годишния К.Т. от град Нови пазар – 1 кг. В къщата на 40-годишната В.К. от град Каспичан – 2 кг. 62-годишния И.И. от град Нови пазар е спипан с 0,350 кг. По един килограм са намерили в домовете на още трима души от Нови пазар.
Образувани са досъдебно производство и преписки за престъпления. По случаите продължават работа служители на РУ Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрез изминалото денонощие: Горяха отпадъци, сухи треви и барака
Следваща статияТурска поп-звезда пристига в Бяла река за „Белорешкия събор”

1 коментар

  1. I believe what you published was very reasonable.
    But, what about this? suppose you typed a catchier title?
    I am not saying your information is not good, however
    what if you added a title that grabbed people’s attention? I mean Полицейска акция: Шестима „изгоряха” заради нелегален тютюн |
    24Shumen.COM is a little plain. You might peek at Yahoo’s front page
    and note how they write news titles to get people
    to click. You might try adding a video or a related pic or two to get people interested about what you’ve got
    to say. In my opinion, it would make your blog a little bit more interesting.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here