дом Общество Полицаите ще отбележат професионалния си празник с футбол, волейбол и стрелба

Полицаите ще отбележат професионалния си празник с футбол, волейбол и стрелба

0
ДЯЛ

Областна дирекция на МВР в Шумен ще отбележи професионалния си празник с редица спортни мероприятия. Осем отбора ще мерят сили в турнир по футбол на малки врати. Срещите ще се проведат в спортната зала на СУ „Йоан Екзарх Български“ в Шумен. Ще се играят две полувремена по 12 минути, като съставът на отборите ще бъде 5+1. Турнирът започва в 9 часа утре, 4 юли.
Ще участват отбори от четирите районни управления, отбор от журналисти, отбор на РДПБЗН- Шумен и ОДМВР- Шумен. За първи път в спортната надпревара ще участва и отбор на Община Шумен.
Веднага след приключване на футболния турнир започва турнирът по волейбол. До момента участие са заявили три отбора от ОДМВР- Шумен, РУ- Преслав и РУ- Шумен. Срещите ще се играят в два от три гейма до определяне на победител.
В 14.00 часа във вторник започва надпреварата за точен изстрел и мерник. Състезанието по стрелба ще се проведе в стрелбищен комплекс „Снайпер“ в Шумен. Състезанието ще се проведе с късо бойно оръжие 9 мм пистолет “Макаров”. Стрелбата ще е прицелна, на 25 метра с три пробни и 10 зачетени изстрела. Време за зачетените изстрели – 5 мин., а за пробните – 3 мин. При равен брой точки ще се проведат баражи за излъчването на победител. Класирането ще бъде индивидуално и отборно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМВР потвърди новината на 24shumen.com : Скандал завърши с прободна рана в гърдите
Следваща статияЗапочнаха ремонтни дейности за отстраняване на пропадналата асфалтова настилка в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here