дом Спорт Полина Галинова и Георги Атанасов получиха повиквателна за Европейското по кикбокс

Полина Галинова и Георги Атанасов получиха повиквателна за Европейското по кикбокс

0
ДЯЛ

Повиквателна за участие в Европейското първенство по кикбокс на WAKO получиха състезателите на спортен клуб „Шуменска крепост“ Полина Галинова и Георги Атанасов.
Те ще се състезават във възрастовата група на подрастващите. Личен треньор на двамата бойци е Галин Методиев.
Европейското първенство по кикбокс на WAKO ще се проведе от 23 август до 1 септември в унгарския град Гьор.
Полина Галинова и Георги Атанасов ще се включат в надпреварата за титлата съответно при девойки старша възраст до 60 килограма и юноши старша възраст до 63.5 килограма. Полина ще се бие в стил К-1 ,а Георги в стил лоу кик.
Вече са известни всички евентуални техни противници, след като тази седмица приключи приемането на заявките за участие на този форум.
Полина попада в група с още девет представителки от Беларус, Унгария, Молдова, Полша, Румъния, Русия и Украйна.
Георги ще се бори сред конкуренцията също на общо девет съперника от Азербайджан, Франция, Израел, Черна гора, Полша, Португалия и Русия.
Според правилата на WAKO в турнира се допускат до двама състезатели от една страна в една категория.
Снимка: Спортен клуб „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзстановяват общинската болница във Върбица след 45 години разруха
Следваща статияПочитаме Успението на Свети Иван Рилски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here