дом Криминале Пожарникари спасиха от унищожаване автомобил и две къщи

Пожарникари спасиха от унищожаване автомобил и две къщи

0
ДЯЛ

Огнеборци спасиха Мицубиши „Спейс стар“ с варненска регистрация от изпепеляване. Екип се отзовал на помощ за аварирал автомобил на АМ „Хемус“ по посока Шумен – Нови пазарv във сряда вечерта. Установено било, че димът се появил след техническа неизправност в двигателя на автомобила, собственост на Е.П. /42г./.
Автомобилът бил преместен. Имало разлив на масло. Пътният участък бил почистен и обезопасен за преминаващите автомобили.

Противопожарен екип загаси пожар на ул.“Пирин“ в град Плиска.
Пламъците, които били предизвикани от небрежност при боравене с огън на открито и обхванали площ от около 500 кв.м. са погасени с 1000 л вода. Благодарение на бързата намеса на огнеборците две къщи, които били в непосредствена близост до пламъците, били спасени.

Запали се и стърнище до село Саламаново. Пламъците тръгнали след техническа неизправност в трактор. Пожарът, който обхванал площ от 25 000 кв.м. е потушен с 3 тона вода. Не са нанесени материални щети.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия67 заразно болни! 4-ма са заболели от скарлатина, 2-ма са с туберколоза
Следваща статияНямат край: 23-годишен без книжка бръмчи на село с нерегистрирано „Кавазаки“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here