дом Общество Подкрепихте ли вече Ивайло? Борбата за мечтата му продължава

Подкрепихте ли вече Ивайло? Борбата за мечтата му продължава

0
ДЯЛ
Снимка: личен профил на Ивайло Тодоров

Роденият във Велики Преслав Ивайло Тодоров участва в конкурс, за да спечели безплатен курс във водещо световно училище, което подготвя професионални бармани. Критерият по който ще бъдат оценявани участниците в конкурса, е по броя на лайкове на клип, който е на стената им във Фейсбук. Крайният срок е 20 декември, до момента момчето има над 1 200 лайка.
Ивайло Тодоров завършва своето образование в Езиковата гимназия „Н. Вапцаров“ в Шумен през 2016 година, а от тази година живее в Андалусия. В момента работи като барман в китайски ресторант. Преди няколко дни случайно попаднал на информация за курса, организиран от European Bartender School, което има школи в 25 страни и е обучило най-добрите бармани, признати в цял свят. Има голяма вероятност конкурсът да е безплатен за кандидатите, които съберат достатъчно харесвания на стената си във Фейсбук.
Обучението ще се проведе в рамките на 4 седмици и е разделено на 5 части.
Може да подкрепите момчето с лайк на профила му във Фейсбук:

I want to take an International Bartender Course with @(Tenio Ilchev) People who we think for real friends are not so…

Публикувахте от Ivaylo Todorov в 17 декември 2017 г.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа пръв път от 10 години: Служителите на МВР ще получат коледни бонуси от 500 лв.
Следваща статияКЕВР се смили над шуменци, намали цената на водата… с три стотинки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here