дом Общество Плащаме по-скъпо за бракосъчетание на Паметника

Плащаме по-скъпо за бракосъчетание на Паметника

0
ДЯЛ

100 лева ще плащат младоженците, които искат да се бракосъчетаят на емблематичния Паметник на създателите на българската държава. Таксата влезе в сила от първия ден на новата 2018-та година. Ако церемонията се извърши в делничен ден, цената пада с 5 лева. Двойките казали си заветното „Да“ в ритуалната зала на Паметника, няма да плащат за снимките за спомен, които ще си направят на монумента. Мераклиите да се венчаят в комплекса ще имат възможност да се да се възползват от още две услуги – изнесен ритуал, който струва 120 лева и заснемане на видеоклипове – Възрожденски комплекс, Мемориален комплекс „Създатели на Българската държава” на цена от 600 лв. Любителите на откритите церемонии сред природата ще трябва да се бръкнат с още 250 лева.
По-високите цени бяха приети на сесия на разпоредителния орган в Шумен. Промяна има и в таксите за посещение на Паметника.
През летния сезон билетът ще струва 4 лева, а през есенно-зимния – 3 лева. Въвежда се и така нар. „семеен билет“-за двама родители и деца (без значение от броя им), който ще може да се купува за 6 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВижте какво време ни очаква през месец януари
Следваща статияНаши бойци заминават на национален лагер в Банско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here