дом Пътища От 14 часа днес се забранява движението на автомобили над 12 тона

От 14 часа днес се забранява движението на автомобили над 12 тона

0
ДЯЛ

От 14 ч. днес влиза в сила забраната за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона по автомагистралите и главните пътища в страната. Това припомнят от Агенция пътна инфраструктура.
Ограничението е в сила до 20 часа. Забраната важи също за камиони с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника, по автомагистралите и главните пътища.
Ограничението не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), живи животни, бързо развалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим.
Снимка: api.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГоляма авария остави Каспичан на сухо
Следваща статия„Ще разруша този храм и ще го въздигна за три дни”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here