дом Общество От „Кой уши байрака” до „Шушана” : Как ще празнуват шуменските студенти

От „Кой уши байрака” до „Шушана” : Как ще празнуват шуменските студенти

0
ДЯЛ
Снимка: thenationalstudent.com

Седмица преди студентите да отбележат своя празник на 8 декември, къщите за гости в шуменско вече са изчерпали свободните си места за вечерта, установи проверка на 24shumen.com.
Студентите пируват на село
Оказа се, че нашенските студенти масово предпочитат уединението във вила в китно селце или в балкана, а причината – няма етикет, който се спазва като в хотел. „Не трябва да се пази тишина, а алкохолът, храната и музиката се определят от индивидуалния вкус. И всичко това в задушевна обстановка, обвита в цигарен дим”, обясни предпочитанията на младежите Камен Иванов, собственик на къща за гости.
В зависимост от това, къде са избрали да прекарат празничната нощ, варират и цените на нощувките, които започват от 35 лева на човек и достигат до 100 лева с включена закуска. Някои от „хотелиерите” предлагат и отстъпки при групови резервации или при наемане на цялата къща.
Банкетът и градът
Празничен гуляй ще има в шуменските заведения, които подобно на къщите за гости отдавана са резервирани. Кръчми и ресторанти предлагат богато празнично меню, а консумацията без предварителен куверт може и да се окаже „мисия невъзможна”. Цените на студентската гощавка са между 30 и 50 лева, като масово менюто съдържа салата, предястие, основно ястие, аперитив и безалкохолна напитка.
От търговските обекти посочват, че в празничната нощ, трудно ще се намерят места без предварителна резервация или такива със свободна консумация, без предварително заявен куверт. Заведения в Шумен, които разполагат и с хотелска част, са обявили специални промоции за вечеря + нощувка,
Афтър парти
След парти вечеря и кръчмарски репертоар от „Кой уши байряка” до „Шушана”, по традиция шуменските студенти ще се отправят към нощните клубове, които са подготвили различни забавления за своите посетители в нощта на 8-ми декември.
В клуб „Мултифейс” ще гостуват Ice Cream и Petya Alexa, Luxury ще забавлява с тематична Student’s Night, клуб Photo избухва с All styles commercial party.
Където и да изберат да празнуват шуменските студенти, от ОД на МВР Шумен обещаха строг контрол и множество проверки в нощта на 8-ми декември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия10 медала за малките каратеки от Нови пазар
Следваща статияДГС – Смядово – част от кампанията за събиране на пластмасови капачки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here