дом Общество Откриха нерегламентирано сметище край село Сушина

Откриха нерегламентирано сметище край село Сушина

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна Кадър: PIxabay

Откриха нерегламентирано сметище в района на село Сушина, община Върбица. Това стана след сигнал в РИОСВ – Шумен, откъдето бе извършена проверка. На място е установено нерегламентирано изхвърляне на строителни, битови отпадъци и пластмасови опаковки. Площта на замърсения участък е около 1 декар.
При проверката, извършена на кметовете на село Сушина и община Върбица, са издадени две задължителни за изпълнение предписания. Първото е за почистване на замърсения участък от отпадъци, а второто – за предприемане на мерки за недопускане на повторно замърсяване на терена.
Повторна проверка на място ще бъде извършена, за да се установи дали са изпълнени дадените предписания. При неизпълнение ще бъде наложена глоба на отговорните лица в размер от 2 000 лв. до 20 000 лева.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУсловна присъда за шофьор, блъснал възрастна жена на пешеходна пътека
Следваща статияАвтобус, пълен с пътници изгоря в Ришки проход (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here