дом Спорт Осем етапа на Рали „България” ще се проведат край Шумен

Осем етапа на Рали „България” ще се проведат край Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Осем скоростни етапа (СЕ) от най-голямото автомобилно състезание у нас – Рали „България”, ще се проведат край Шумен днес. Това са СЕ №№ 3 и 5 „Валери Великов”, СЕ №№ 4 и 6 „Лозево”, СЕ №№ 7 и 9 „Новосел” и СЕ №№ 8 и 10 „Шумен”.

Снимка: 24shumen.com

Първият състезателен автомобил на шуменска територия ще стартира по СЕ № 3 „Валери Великов 1” в 10.29 ч. от входа на Пивовара. Началните часове на следващите отсечки са следните: СЕ № 4 „Лозево 1” – 11.15 ч., СЕ № 5 „Валери Великов 2” – 12.26 ч., СЕ № 6 „Лозево 2” – 13.12 ч., СЕ № 7 „Новосел 1” – 15.28 ч., СЕ № 8 „Шумен 1” – 15.49 ч., СЕ № 9 „Новосел 2” – 17.36 ч., СЕ № 10 „Шумен 2” – 17.59 ч.
Сервизният парк за състезателните автомобили ще бъде разположен по южното платно на бул. „Симеон Велики” срещу Томбул джамия. Според часовия график първият екипаж трябва да пристигне там в 11.25 ч.

Снимка: 24shumen.com

30 екипажа стартираха в 51-то издание на Рали „България” тази сутрин. Три шуменски екипажа са заявили участие в надпреварата. Това са Мартин Сурилов-Здравко Здравков („Мицубиши Лансър Ево 9”) – „Шумен аутоспорт”, Христо Атанасов-Марин Иванов („Ситроен С2”) – АСК „Бултранс рали тийм”, и Сашо Стайков-Радослав Кузманов („Хюндай I20” Купе) – „Шумен аутоспорт”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВременни промени на движението в Шумен днес заради рали „България“
Следваща статияПри съседите: Разкриха поредна наркооранжерия в Бургас (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here