дом Общество Организират протест срещу високата цена на водата в Шумен

Организират протест срещу високата цена на водата в Шумен

0
ДЯЛ

След вълната от недоволство от новата цена на водата в Шумен, която ще продължи да поскъпва и от началото на 2018 година, в града се организира протест. Това съобщи общинският съветник от БСП Веселин Пенчев.
Ето какво се казва в обръщението му към шуменци, относно организирания протест в петък 15-ти декември от 10.30 часа пред Областна управа:
До всички шуменци и жители на цялата Шуменска област!
След като само преди 2 месеца, през октомври, водата в област Шумен се увеличи с 22% от 2.64лв. на 3.22лв. за кубик, сега отново КЕВР се готви да ни увеличи водата с още 10ст. за кубик. Това вече минава всякакви граници на търпимост. Лично аз ще участвам в протеста и ще подкрепя искането цената на водата да се върне на 2,64лв./кубик. на 15.12.2017г, петък, от 10.30 пред Областна управа – Шумен.
Тогава ще заседава и КЕВР и ще реши дали да вдигне водата.
НЕКА ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ, ШУМЕНЦИ!

Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИ сам воинът е воин: Какво накара шуменец да протестира пред Общината?
Следваща статияСкулптурът Диан Димов с изложба в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here