дом Общество Операция ТИСПОЛ: 366 нарушения при 489 проверки на товарни автомобили

Операция ТИСПОЛ: 366 нарушения при 489 проверки на товарни автомобили

1
ДЯЛ

489 са проверените товарни автомобили на територията на ОДМВР- Шумен по време на операцията по ТИСПОЛ през изминалата седмица. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР. От тях 208 са били с българска регистрация, 117 са били с регистрация в ЕС, а 164 с регистрация извън ЕС. Установени са 306 нарушения на скоростния режим. Санкционирани са 8 водачи за неизползване на обезопасителен колан, 3-ма са с превишения за часовете на шофиране, петима са установени с техническа неизправност или с нарушения на габаритите. Трима от водачи са били с нередовни документи, в три от проверките са установени нарушения, свързани с нередовни документи на превозното средство, един е бил установен да превозва товар без необходимите документи. 366 е общият брой на констатираните нарушения при товарните автомобили.
По време на операцията са проверени водачи на 21 автобуса. Един от тях е бил с регистрация на страна извън ЕС, останалите – с българска регистрация. Един от водачите на проверяваните автобуси е установен да шофира с превишена скорост. Четири са установените нарушения свързани с нередовни документи на превозното средство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФиналът на държавното първенство по всестранна езда ще се проведе в Кабиюшка гора
Следваща статия„Практикер” на финалната права, предстои откриването му в Шумен

1 коментар

  1. След три месеца отидете пак за подобен отчет – през последната седмица колко товарни автомобила проверихте и колко нередности констатирахте?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here