дом Наблюдател Огромна дупка зейна по средата на шуменска улица

Огромна дупка зейна по средата на шуменска улица

0
ДЯЛ

Гражданин се закани да засади в нея храст

Дупка е зейнала на улица „Сан Стефано“, близо до жилищна кооперация №6 в областния град.
Читатели на 24shumen.com алармираха редакцията за опасността, която дебне както автомобили, така и минувачи, които биха могли да пострадат, ако не внимават къде стъпват.
По думите на живущите на улицата, дупката е дълбока около 20-25 см и широка малко под половин метър.
„Добре, че не е много оживено движението на коли тук, иначе не знам колко от тях биха могли да избегнат пропадането в нея. Лошото обаче е, че дупката не е обезопасена, ще взема да „посадя“ едно храстче вътре, дано така поне предотвратя някоя беля“, закани се пред репортер на 24shumen.com живущ на „Сан Стефано“, който пожела да остане анонимен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменски села закъсаха за джипи, предлагат апартамент на желаещия специалист
Следваща статияНАП бърка „надълбоко” в касите на фирми с големи суми в тях

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here