дом Общество Огнеборци гасиха ремарке и метални контейнери

Огнеборци гасиха ремарке и метални контейнери

0
ДЯЛ

Огнеборци се отзоваха на сигнал получен вчера в 10:24 часа за пожар в товарен автомобил Скания с бургаска регистрация. Това съобщиха от ОД на МВР в Шумен. Към АМ“Хемус“ в посока към Варна, близо до Каспичан е насочен противопожарен екип от Шумен. На място огнеборците изяснили, че по време на движение се е спукала задна дясна гума на ремаркето, след което се е запалила. Пламъците обхванали две въздушни възглавници, още една гума гума и около пет линейни метра ел. инсталация на ремаркето. Пожарът бил погасен с 1600 л. вода и 50 литра пяна. Спасен е тежкотоварният автомобил, ремаркето и превозваният в него 20 тона фураж.

Три пожара на метални контейнера за смет са погасили огнеборците в Шумен на дежурството на 23 срещу 24 ноември. Пожарите са без материални загуби. Сигналите били получавани през минути. Първият бил приет в 22:53 часа, като след него е насочен екип на улица“Съединение“. Минути по-късно е получен сигнал за пожар в метален контейнер за смет на ул.“Константин Преславски“ в града, а третият сигнал е получен веднага след като огнеборците погасили пламъците във втория контейнер. Третият сигнал бил за горящ контейнер на ул. „Алеко Константинов“ в Шумен. За гасенето на трите пожара са ползвани 700 литра вода.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧаст от Шумен остава без вода
Следваща статияТри от четири: Вандали нарязаха гумите на паркиран автомобил

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here