дом Криминале Огнеборците се отзоваха на 11 сигнала за произшествия

Огнеборците се отзоваха на 11 сигнала за произшествия

0
ДЯЛ

11 са получените сигнали за произшествия през последните 24 часа в областта, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 13:42 часа е съобщено, че на пътното платно край 7-ми километър до Шумен е възникнал пожар в тежкотоварен автомобил. Към произшествието е насочен екип на РСПБЗН- Шумен. Пламъците били погасени с помощта на 500 л. вода. Благодарение на бързата реакция на огнеборците автомобилът бил спасен от опожаряване. Унищожени са 6 хидравлични маркуча. Предполагаема причина за възникване на пожара- късо съединение в ел. инсталацията на хидравличния кран.
В 08:16 часа екип на РСПБЗН- Шумен е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирал до язовира на село Дибич лек автомобил.
В 10:17 часа е прието съобщение, че в имот на ул. “Оборище“ в село Мадара е забелязана змия. След пристигане и оглед на място змия не е била открита.
В 13:24 часа е съобщено, че на ул.“Северна“ в града горят отпадъци. Изпратеният на място екип погасил пламъците с 300 л. вода, не са допуснати материални загуби. В късните следобедни часове е получен сигнал за пожар в отпадъци на ул. “Северна“ , но на друг номер. Пламъците са ликвидирани с 200 л. вода.
Пожар в сухи треви е погасен в село Царев брод, ликвидиран е пожар в землището на град Смядово, погасени са пожари в сухи треви и храсти в землището на село Беджене, в землището на село Дойранци, в землището на село Бяла река. За гасенето им са ползвани общо 10 тона вода.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОсем фотографи ще участват в пленера „Шумен – познат и непознат“
Следваща статияАрест за пиян шофьор, досъдебно за мъж, представил фалшив талон в КАТ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here