дом Общество Общинските съветници отложиха гласуването на бизнес плана на Водното дружество

Общинските съветници отложиха гласуването на бизнес плана на Водното дружество

0
ДЯЛ

Отложено бе гласуването на общинските съветници по най-дискутираната точка от Дневния ред на днешното заседание на ОбС в областния град. Близо 180 минути продължи дебатът дали да се даде зелена улица на исканото увеличение на водата с 23% от ВиК-Шумен.
Както вече 24shumen.com писа, на заседанието присъстваше и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Малина Крумова, която бе поканена на заседанието лично от кмета Любомир Христов.
Още в началото на обсъждането на бизнес плана, общинският съветник Добромир Драев, който в последните дни излезе на улицата в Шумен, за да събере подписи от недоволните граждани заяви:
„Благодаря на тези 4 103 човека, които имаха смелостта да се подпишат с имената и с ЕГН-тата си. Благодаря и за смелостта им, че за първи път в историята на нашия град се изправят срещу монопола и геноцида на ВиК дружеството.

Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБабаит „изтърва коня“, налетя на служители на ОБДХ
Следваща статияДобрата новина: Намериха обявения за издирване Мустафа от Венец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here