дом Общество Община Шумен се включва в Националната кампания в подкрепа на Община Кресна

Община Шумен се включва в Националната кампания в подкрепа на Община Кресна

0
ДЯЛ

Община Шумен се включва в националната кампания в подкрепа на Община Кресна за възстановяване на щетите от пожара, който възникна на 24 август тази година и в продължение на шест дни бушува в няколко кресненски села. Тогава изгоряха близо 20 000 декара горски площи, пасища, овъглени бяха земеделски земи и стопанства, граждани останаха без подслон, хиляди животни – без храна. Само за възстановяване на изгорелите иглолистни и широколистни гори по експертни оценки ще са нужни 15 000 000 лева и поне 50 години. Община Шумен отправя към шуменци призив за съпричастност.Всеки, който има възможност и желание да се включи в националната кампания в помощ на гражданите на Кресна, може да изпрати парични средства за пострадалите от пожара.
Финансовата помощ се набира по следната банкова сметка:
ОБЩИНА КРЕСНА
Интернешънъл АсетБанк АД – клон Благоевград
IBAN BG08IABG74588401242700
BIC IABGBGSF
КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ: 445100
ОСНОВАНИЕ: ПОЖАР В СЕЛАТА ОЩАВА, СТАРА КРЕСНА И ВЛАХИ
Създадена е организация и на пощенския адрес на Община Кресна могат да бъдат приемани дарения на: строителни материали и вътрешно обзавеждане за изгорелите къщи и селскостопански постройки; помощи в хранителни продукти и консерви за изхранване на пострадалите от пожара; вещи от първа необходимост (одеяла, чаршафи, завивки, топли дрехи и обувки). Община Кресна приема дарения на фуражи, сено и слама за изхранване на селскостопанските животни в засегнатите от пожара села.
Даренията се изпращат на следния адрес:
Община Кресна
ул. „Македония“, 96
Кресна 2840, област Благоевград
За националната кампания за възстановяване на щетите от пожара
На телефони 0893 015 892, 0893 015 893 и 0893 015 894 можете да получите конкретна информация за нуждите на пострадалите и нанесените материални щети.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧерна статистика: Отрицателен прираст на населението в областта от демокрацията насам
Следваща статияОбщината предвижда да тегли кредит за улично осветление

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here