дом Общество Община Шумен се включва в кампанията “Нека да помогнем на едно българско...

Община Шумен се включва в кампанията “Нека да помогнем на едно българско семейство”

0
ДЯЛ

Община Шумен подкрепя благотворителната кампания “Нека да помогнем на едно българско семейство”, организирана от Сдружение Future Leeway Movies (Свободата на бъдещото изкуство) за събиране на средства за лечение на 5-годишния Любомир Райков от Тетевен. Детето е с диагноза Детска церебрална парализа и епилепсия – Синдром на Уест. На 13 октомври от 18.00 ч. в зала „Професор Венета Вичева” в Община Шумен сдружение FLM ще прожектира селекция от студентски късометражни филми. Входът ще бъде чрез дарение. Събраната сума ще бъде преведена за лечението на Любомир.Община Шумен ще осигори зала “Професор Венета Вичева”, озвучаване и мултимедия за провеждане на събитието.

Всеки, който има желание и възможност да подпомогне каузата, може да го направи и чрез: Закупуване на продукти от PORTOKAL.BG (ДАРЕНИЕ 50%) от всички продукти с логото на кампанията.

Дарение чрез DMS LUBOMIR на 17 777

Банкова сметка: БАНКА ДСК ЕАД

Титуляр: Любомир Райков Райков

IBAN: BG14 STSA 9300 0022 1421 25

BIC: STSABGSF

Инициативата се провежда за втора поредна година и има за цел да помогне на едно нуждаещо се от лечение дете, за което е необходима непосилна за семейството му сума. В кампанията през 2016 за малката Александра Кръстянина – Алекс, болна от хемимелия на дясното краче, са събрани 450 хиляди лева за нейното лечение.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМеждународен симпозиум „Константин Преславски и неговата епоха” ще се проведе в Шуменския университет
Следваща статияЖители на Панайот Волово: Кога ще имаме канализация за отпадни води?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here