дом Общество Община Велики Преслав ще получи 8 500 лева от фонд „Обединени срещу...

Община Велики Преслав ще получи 8 500 лева от фонд „Обединени срещу COVID-19“

0
ДЯЛ

Община Велики Преслав е одобрена за финансова помощ в размер на 8 500 лева от фонд „Обединени срещу COVID -19“. Това съобщиха от ръководството на Общината в старопрестолния град.
С част от предоставената финансова помощ ще бъдат осигурени дезинфектанти и предпазни средства за колектива на МБАЛ „Велики Преслав“ ЕООД, както и за личните лекари в общината. С останалата част от средствата ще бъдат закупени хранителни продукти и стоки от първа необходимост, които под формата на социални пакети ще бъдат предоставени на най-нуждаещите се възрастни и хора със специални потребности, бездомни, самотни родители и трайно безработни лица в общината.
Дарителският фонд „Обединени срещу COVID-19“ включва Българския дарителски форум, фондация „Америка за България“, посолството на САЩ в България и Американската търговска камара в България и финансира инициативи в подкрепа на засегнати от кризата уязвими групи хора – медицински персонал, хора с увреждания, възрастни, бездомни, самотни родители и др.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНамериха издирваната 79-годишна Анка Аспарухова
Следваща статияОбщина Шумен продължава грижата за възрастни и хора с увреждания

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here