дом Политика Общината ще ремонтира най-критичните участъци след ИСПА

Общината ще ремонтира най-критичните участъци след ИСПА

0
ДЯЛ

Със собствени средства Община Шумен ще ремонтира най-засегнатите участъци след дефектите по ИСПА. Това обеща в приемния си ден кметът Любомир Христов. Изказването му бе по повод многобройните сигнали на граждани за лоша пътна настилка и огромни дупки.
Улицата, пострадала най-много е „Червена роза”. Там настилката пропада с всеки изминал ден. Не е за подценяване и участъкът от улица „Студентска”, през КАТ до Гробищен парк. Там многократно бе подменяна и изкърпвана пътната настилка.
„Там, където има неотложна нужда от ремонт, ще бъде направен от Общината, в последствие ще съдим фирмите”, закани се Христов, но уточни че процедурата ще отнеме време.
По повод лошите пътища, шуменецът Петър Минчев, подари на кмета албум с фотографии на 100 проблемни участъка. От своя страна Любомир Христов благодари на гражданина за изключително старателно подготвените кадри.” Много Ви благодаря, за труда който сте положили, ще разпоредя да се прегледа всяка една снимка и да се вземат мерки”, обеща градоначалникът. Като закачка към съвестния гражданин, кмета обеща да му вземе нов албум, за да продължава съвестно да картотекира проблемите в града.
В албума на Петър, освен дупки, гражданинът бе запечатал шахти и указателни табели, към които имаше и описание на проблемните участъци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСилен дъжд придружен от градушка се изсипа над Шумен (снимки)
Следваща статияЗа 7 месеца: Подадени са 111 сигнала за домашно насилие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here