дом Общество Общината с поредно отличие за „Арена Шумен“

Общината с поредно отличие за „Арена Шумен“

0
ДЯЛ

Община Шумен получи награда за Инвеститор на годината в категорията “Атракционни и спортни сгради” в годишната „Класация М2“ за 2018 г. на Националния регистър за ново строителство и реконструкция. Това съобщиха от пресцентъра на кметството в града.
Това е поредната награда, която „Арена Шумен“ получава.

Веднъж в годината Националният регистър за ново строителство и реконструкции – BCC.bg обявява топ инвеститор, проектант и строител на годината. Класацията се прави изцяло и единствено на базата на реални числа за квадратни метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, били са проектирани, построени и завършени с акт 16. Тя показва реалните усилия и успехи на инвеститорите, проектантите и строителите в България.
Класацията представя инвеститорите, проектантите и строителите, които са завършили най-големите обекти в България за предходната година, като е разделена на две:
Специални награди за инвеститор, проектант и строител на годината на база най-големи обеми, завършени обекти, измерени в разгъната застроена площ през изминалата година.
Конкурсът е за жилищна сграда, хотел, търговска сграда, промишлена сграда, атракционни спортни сгради, специализирани сгради, ваканционно селище.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец пострада по време на работа в база за зърнени култури
Следваща статияЗаради ремонти: Спират движението по 2 шуменски улици за 5 дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here