дом Бизнес Обсъждат бъдещето на бизнеса в Шумен и Варна

Обсъждат бъдещето на бизнеса в Шумен и Варна

0
ДЯЛ

Среща на бизнеса в Шумен и Варна ще се проведе на 8 юли, четвъртък от 10.30 ч. в INTERNATIONAL Hotel Casino @ Tower Suites.
В нея ще участват Любомир Христов, кмет на община Шумен, Николай Тончев, изпълнителен директор на „Индустриален парк Шумен”, Иван Портних, кмет на община Варна, представители на бизнеса от двата града.
В рамките на дискусията ще се коментира какво е индустриалното бъдеще на областите Шумен и Варна, как местният бизнес и общините използват технологиите, за да подобряват качеството на живот и др.
Събитието е част от проекта „Капитал Градове” – платформа за дискусии за развитие на местните икономики на важните градски центрове на България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и дискусии с бизнеса и местната власт.
Събитието ще се излъчва онлайн във Facebook страницата и Youtube канала на в. „Капитал”, както и на сайта Capital Live.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДиректорът на ОДМВР-Шумен поздрави колегите си с професионалния празник
Следваща статияПредставят книга и изложба по повод 90 години от рождението на проф. Венета Вичева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here