дом Криминале Обраха възрастна жена на улицата, неизвестен задигна 660 лева от аптека

Обраха възрастна жена на улицата, неизвестен задигна 660 лева от аптека

0
ДЯЛ

70-годишна жена от Шумен подала сигнал в полицията, че вчера около 10.30 часа в аптека на пл.“Възраждане“ в града станала жертва на джебчийска кражба. От незатворената й дамска чанта неизвестен извършил кражба на сумата от 500 лева. По случая работят служители от районното управление в града. Образувано е досъдебно производство.

За времето от 18.30 часа на 4 декември до 01.45 часа на 5 неизвестен проникнал в аптека на бул.“Велики Преслав“ в Шумен и извършил кражба на сумата от 660 лева. В обекта, който се охранява от частна охранителна фирма, „апашът“ проникнал след като отворил с твърд предмет входната врата. Извършен е оглед. Започнато е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабравена свещ подпали къща, огнеборците я спасиха от изпепеляване
Следваща статияСпипаха крадците на луканката, каймата и уискито от фургон във Върбица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here