дом Прогноза за времето Облаци и дъжд

Облаци и дъжд

0
ДЯЛ

Облачо и дъждовно ще бъде времето днес. Вятърът ще е слаб от изток. Сутрешните температури в страната са в широки граници от 1 до 15 градуса. В Шумен 10 градуса. Максималните температури в региона няма да надвишат 12 градуса.
Пътните настилки в областта са мокри. По пътя Шумен-Карнобат има опасност от свличане на скални и земни маси. Шофьорите да се движат с повишено внимание по тези участъци, призовават от АПИ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия180 състезатели от 9 страни са в Шумен за XI Международен есенен турнир по информатика – IATI
Следваща статияНаселени места и райони без електрозахранване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here