дом Криминале Обвиненият за бруталното убийство на жена си Стефан Стефанов влезе в съда...

Обвиненият за бруталното убийство на жена си Стефан Стефанов влезе в съда (видео)

1
ДЯЛ

Започна делото срещу 46-годишния железар Стефан Стефанов, който е обвинен в убийството на жена си, предаде репортер на 24shumen.com. Той влезе в съдебната палата, покрил лицето си с качулката на анорака, с който беше облечен.
Припомняме, че прокуратурата твърди, че шуменецът е убил с касапски нож бившата си приятелка, след което я е разчленил с моторна резачка, купена с нейни спестявания. Кървавата сцена се разиграва в апартамента на 46 – годишния обвиняем Стефан на ул. „Червена стена“ в града. Според държавното обвинение зверското убийство се е разиграло между 13 и 21 август 2016 година. По трупа имало и 5 прободно-порезни рани.

Безчувствен, егоцентричен, склонен към раздразнение и агресия, неспособен да контролира емоциите си - така го описват психолог и психиатър, участвали в експертиза по делото. Според тях при Стефан има “личностно разстройство с нарцистични и дисоциални черти”, но не и болестни отклонения, които да го спасят от съдебно преследване. С нормален интелект е, не страда от душевно заболяване, може да разбира постъпките си и да отговаря за тях, е мнението на експертите.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец разгневи комшиите си със силна музика, преспа в ареста за разпра с полицаи
Следваща статияУти Бъчваров ще оценява гозбите на кулинарния фестивал във Васил Друмев

1 коментар

  1. Брутален убиец. Доживотна и след седмица да си мята въжето на врата, няма да храним престъпници като него.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here