дом Политика Няма повишение на такса „Битови отпадъци” в община Каолиново

Няма повишение на такса „Битови отпадъци” в община Каолиново

0
ДЯЛ

Размерът на промилите за такса „Битови отпадъци” за жителите на община Каолиново за 2021 година се запазва – 5.8 промила за недвижими имоти на граждани и 10 промила за юридически лица.
Общите разходи за третиране на битовите отпадъци и поддържане на чистотата на населените места в община Каолиново през тази година са планирани в размер на 320 374 лв. Общинският съвет прие план-сметка, предвиждаща за контейнери, кофи и други съдове за съхраняване на отпадъци да се отделят 53 100 лв., а за събиране и транспортиране на сметта до депо – 139 680 лв. За различни дейности, отнасящи се до функционирането на депа за смет, както и за отчисления по Закона за управление на отпадъците са планирани 127 594 лв. Към тези средства ще бъде добавен и преходен остатък, ако има такъв след приключване на бюджетната 2020 г.
Общинският съвет в Каолиново гласува още докладни записки за размера на месечните заплати на кмета на общината и кметовете на населени места, създаването на нова социална услуга „Асистентска подкрепа”, Общинския годишен план за младежта, отпускането на еднократна помощ за трансплантация на бъбрек на Зейнеб Ахмедова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщински съветник от Шумен пита председателя на КЕВР за цената на мътната вода
Следваща статияКонтролна среща: „Дунав” (Русе) – „Шумен 2007” – 4:2

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here