дом Общество Няма да спират тока на неизрядните платци по време на празниците

Няма да спират тока на неизрядните платци по време на празниците

0
ДЯЛ
24shumen.com

Във връзка с предстоящите празнични и почивни дни клиентите, пропуснали да платят сметките си за електроенергия, могат да покрият задълженията си по удобен за тях начин – в брой, по банков път или през интернет, съобщават от Енерго Про.
В случай че предпочитат плащане в брой, клиентите на дружеството могат да посетят в работните дни Центровете за обслужване на клиенти на компанията или касите на EasyPay, FastPay, Информационно обслужване и Български пощи.
На 30 декември 2017 г. касовите салони на Български пощи ще работят по графика за съботни дни. През почивния 27 декември клиентите могат да платят сметките си в дежурни пощенски станции, посочени в приложения списък.
В периода 28 декември 2017 г. – 2 януари 2018 г. ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на своите клиенти, пропуснали да платят в срок задължения си за консумирана електроенергия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед празниците: Натоварено движение по шуменските улици
Следваща статияОбщинската хазна с близо 70 милиона за 2018 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here