дом Криминале Непълнолетен се разхожда с чай за пушене и амфетамини в джоба

Непълнолетен се разхожда с чай за пушене и амфетамини в джоба

3
ДЯЛ

Чай за пушене и пликче с около един грам амфетамини са намерени и иззети от 16-годишен шуменец по време на рутинна проверка. Проверката била извършена около 18.30 часа на 3 януари на ул.“Шуменска комуна“ в Шумен. Намерените вещества са иззети, предстои да бъдат лабораторно изследвани.
Работата по образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 354 А ал.3 от НК продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКомин се подпали два пъти за едно денонощие
Следваща статияГодината стартира: Горивата в Шумен отново най-скъпи

3 КОМЕНТАРИ

  1. Това от заглавието не е новина, а ежедневие. Както като заловят една пратка на митницата и е голяма новина, а като пропуснат още 10…

  2. Петре, като е ежедневие и си наясно къде, кой, колко викай полиция и да ги хващат тези келеши, докато не е станало късно за тяхното спасяване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here