дом Криминале Немарливост е причината за средната телесна повреда на 15-годишния Румен

Немарливост е причината за средната телесна повреда на 15-годишния Румен

0
ДЯЛ

Районната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда на 14-годишно момче поради незнание или поради немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност – престъпление по член 134, ал. 1 от Наказателния кодекс. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Припомняме, че на 19 юли 2017 г. на спешния телефон 112 е подаден сигнал за пострадало момче на бул. „Велики Преслав“ в Шумен, където строителна фирма санирала жилищен блок.
Детето било отведено в болницата, където лекарите установили фрактура на черепа. Извършен бил оглед на мястото на инцидента.
По досъдебното производство под ръководството на Районната прокуратура в Шумен предстои да бъдат назначени експертизи, които да установят причината за причинената телесна повреда на момчето, както и състоянието на пострадалото дете, което е било оперирано и се възстановява в момента.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна се! Врътнаха кранчетата на два имота в „Бялата пръст”
Следваща статияНаша гордост: Седмокласник от Шумен спечели място в национален отбор по информатика

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here