дом Наблюдател Незапълнен ров трови нервите на шуменските шофьори (снимки, видео)

Незапълнен ров трови нервите на шуменските шофьори (снимки, видео)

0
ДЯЛ

Незапълнен ров след прокарване на ел. кабели до новопостроена жилищна кооперация на кръстовището между улиците “Шуменска комуна“ и „Преслав“, поставя на изпитание нервите на всички шофьори, преминаващи от там. Това заявиха за 24shumen.com живущи на едната улица. По думите им това е „работа на енергопреносното дружество“.
„Дойдоха мъже с гащеризони в една бяла кола. Донесоха и стълба, копаха, струваха, накрая нахвърлиха обратно изкопаната пръст и си тръгнаха. Така си стои мястото от близо месец“, каза пък възрастна жена.
По думите й всички чакат отговорната институция, „която и да е тя, да си свърши работата и да оправи компрометирания участък.“ Дъждът пък допълнително отмива пръстта и ямата ще става все по-дълбока.
„Ровът е особено опасен, тъй като дълбочината му е около 10 см, и се шири от тротоар до тротоар, т.е. няма как да бъде избегнат. Шофьорите трябва да бъдат много внимателни и да преминават оттам с много ниска скорост, ако не искат да изкривят джантите или пукнат гумите на колите“, категоричен бе младеж, който вече е ползвал услугите на автосервиз заради препятствието на улицата, през която минава ежедневно по няколко пъти.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСектор „Пътна полиция“ ще работи до 16.00 ч в четвъртък
Следваща статияМюсюлманите отбелязват деня Арифе, Курбан Байрамът започва на 1 септември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here