дом Криминале Небрежност при боравене с открит огън причини пожари в сметище, сухи треви...

Небрежност при боравене с открит огън причини пожари в сметище, сухи треви и контейнер

0
ДЯЛ

Сигнал за възникнал пожар на сметище в местността „Бешик тепе“ край Нови пазар бил получен в дежурната част на РДПБЗН в 09.12 часа вчера.
Към мястото на инцидента е насочен противопожарен екип. При пристигане на място било изяснено, че пламъците тръгнали след небрежност при боравене с открит огън и са обхванали площ от около 300 кв.м. Пожарът бил погасен с 4 тона вода.
Не е допуснато разпространението му на по-голяма площ.

Горя метален контейнер на ул.“Ген. Драгомиров“ в областния град снощи в 20.49 часа Насочен е противопожарен екип. Пламъците, които тръгнали след небрежност при боравене с открит огън, са погасени с 200 л. вода.

Екип е гасил запалени сухи треви на изхода на Шумен вчера малко преди обяд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес почитаме паметта на Свети Иван Рилски, покровителят на българския народ
Следваща статияСлед полицейски проверки: Иззеха тютюн без бандерол от две къщи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here