дом Спорт Нашите бойци със загуби на четвъртфиналните срещи на Световното по кикбокс

Нашите бойци със загуби на четвъртфиналните срещи на Световното по кикбокс

0
ДЯЛ

Шуменските бойци приключиха участието си в Световното първенство по кикбокс за мъже и жени в Босна и Херцеговина. Състезателите на Спортен клуб „Шуменска крепост“ загубиха четвъртфиналните си срещи. Това съобщиха от клуба.
В срещите преди разпределянето на медалите Полина Галинова при жените в категория до 60 кг в стил К-1 отстъпи пред представителката на Полша.
Димитър Стоянов при мъжете в категория до 67 кг също в стил К-1 бе отстранен от руснак. И двата двубоя завършиха по точки с 1 на 2 съдийски гласа в полза на съперниците на шуменските бойци.
Виктор Иванов отстъпи минимално при първата си среща.
Този форум бе международен дебют във възрастовите категории при мъжете и жените за Полина Галинова и Димитър Стоянов. В първите си срещи състезателите на „Шуменска крепост“ елиминираха съперници от Швеция и Северна Македония.
Снимка: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДен за размисъл е преди местния вот
Следваща статияПолицията пое охраната на изборните секции в област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here